SoliumDesign

uj_logo

+36 20 464 3474

info@soliumdesign.com

Ügyfeleinknek

Lakások és házak, kivételes kivitelezését vállaljuk Budapesten. Pár hasznos tippért görgess lejjebb.

What should you know about before renovation?

Panel

Most common mistakes what you should take a look:
The level difference within the panel apartments, the key of the solution is subfloor leveling.
The masonry of the window recess (spaletta) is not at right angles. This can be improved even after the installation of the planned new windows, but it cannot be completely solved. This is only an aesthetic disadvantage, not a static one.
The walls of rooms with cold cladding (bathroom, toilet, kitchen) do not meet at right angles. The problem can be solved by preparing the walls before tiling.
Fixing these typical problems requires expertise and money. You can create something beautiful from a panel, but not luxury, just as a reliable Opel will not become a Mazeratti, at least in this case. We do our best to get the most and the best out of these features.

Contact us

Newly built family and condominium apartments.

A legtöbbet akkor tudunk neked kihozni az új építésű lakásodból, ha szerkezetkész állapotban (csak a lakást határoló falak állnak) vásárlod meg. Emiatt a belső tér megformálására nagyobb lehetőség nyílik. Jó építőipari kapcsolatokkal teljeskörű dizájnt érhetsz el. Az eredmény egyedi, nem olyan, mintha ezt is a házat építő vállalkozásra bíznád, akitől csak egy csupasz, sablon lakást kapsz. Bízd ránk a dizájnt is és egy megismételhetetlen remekművet kapsz. Hiszen minden felújítás csak akkor éri meg, ha olyan meggyőző erővel bír, hogy még a szomszéd is cserélne veled.
Contact us

The II. Brick apartment buildings built before and after World War II.

Ezeknél a lakásoknál nagyobb tered van egy korszerű alaprajz kialakítására. Viszont jó tudnod, hogy a háború előtt épült lakásokban, a nagy belmagasság miatt ez rengeteg munkával, törmelékkel jár. Pl. egy 5 m hosszú és 3,7 m magas válaszfal bontása téglával, vakolattal kb. 3 tonna törmeléket tesz ki, ami mintegy 130 - 150 zsák és ez csak egy fal. Képzeld el, ha egy 120 éves patinás polgárházban szeretnél felújítani A-Z-ig egy lakást, amelyhez évtizedek óta nem nyúltak hozzá, akkor a felújítás további szakaszainál is ilyen nagyságrendekkel célszerű kalkulálni időben, energiában és pénzben. Ezért van szükség egy teljes profilú felújító csapatra, akik végig vezetnek téged ezen a folyamaton és ezek mi vagyunk.

Ennél a kategóriánál azonban már megvalósítható a „Mazeratti”, és ez a kihívás a mi szenvedélyünk.

Contact us